Menu
Your Cart

ASICS CQAP0202

ASICS CQAP0202
ASICS CQAP0202
ASICS CQAP0202
ASICS CQAP0202
ASICS CQAP0202
ASICS CQAP0202
ASICS CQAP0202
240.00лв.
Без данък: 240.00лв.
  • Stock: In Stock
  • Код на продукта: CQAP0202
на 3 вноски по 80.00 лв.

За поръчки: 0894 471 911

Безплатна доставка с опция „Преглед“ преди плащане

Купи с 0% лихва за 3

Оригинален продукт с гаранция от производителя

Вид:мъжки
Механизъм:quartz(батерия)
Корпус:полимерен материал
Размер на корпуса:45 мм
Каишка/Верижка:гума/силикон
Стъкло:минерално
Водоустойчивост:5 ATM (50m)
Гаранционен срок:2 години

Моделът ASICS AP02:WJ33Е е оборудван с NFC функция (Near Field Communication) , която позволява свързване с компютър или смартфон. Допълнителната екстра за връзка на вашия часовник Ви позволява лесно и бързо да следите и управлявате всичката налична съхранена информация като я качите на уебсайта MY ASICS. Там лесно може да създадете своя индивидуален тренировъчен план,който да свалите на часовника си. Допълнително удобство създава и лесното включване или изключване на отделните функции само чрез леко потупване върху циферблата на часовника. Прецизно разработеният от ASICS алгоритъм Ви позволява точно измерване на темпо и разстояние на базата на броят стъпки по време на бягане. Вграденият в часовника миниатюрен сензор отчита ускорениято на човешкото тяло при интензивно движение като по този начин измерва броят стъпки за една минута.
За да свържете своя ASICS с компютър първоначално е нужно да свалите приложението MY ASICS от сайта assics-watch.com и да го инсталирате.Свържете кабела на USB четецът към кoмпютъра си. Поставете часовника с цифербалата към четеца, за да го свържете. Сега вече може да се регистрирате и да въведете информация в MY ASICS.Свързването към смартфон е подобно, нужно е само да свалите MY ASICS от GooglePlay. Допрете задната част на смартфона към циферблата на часовника,за да ги свържете.
1.Основен дисплей.Изреждане на различните режими.
В основен режим натиснете и задръжте бутон B докато на дисплея на часовника се появи надпис HOLD SETTING. Задръжте бутона натиснат докато се появи надпис TIME.
Всяко следващо натискане на бутона изрежда различните режими както следва: режим време- режим калибриране-режим живот на батерията-изход към режим време
2.Режим време. Сверяване на часовника.
В режим време натиснете бутон C, за да изберете секцията за сверяване ( секунди-минути-час-ден-месец-година-изход). Ползвайте бутони А или В за настойка на избраната секция.
3.Режим калибриране. Въведете последното пробягано време за разстояние от 1 км. както и броят крачки за време от 1 мин., за да калибрирате хронографа. Може да калибрирате часовника си и през приложението MY ASICS.
4.Режим живот на батерията. В този режим с натискане на бутон С виждате колко живот и остава.
5.Хронометър. Ползване на хронометъра. Може да настроите три различни вида дисплеи за измерване на време и чрез линка MY ASICS. В режим хронограф бутон А стартира засичането, бутон С засича междинни времена, повторно натискане на бутон А спира засичането на време, бутон С занулява хронографа.
6.SPM функция- брой крачки за минута, крачкомер. Активирането или деактивирането на функцията крачкомер може да направите чрез линка MY ASICS. При натискане на бутон С за зануляване на хронографа, започва да мига и SPM индикаторът за крачкомер. С бутони А или В може да въведете своя таргет за брой крачки за минута. С всяко двойно потупване върху дисплея на часовника звуков индикатор сигнализира в продължение на 10 секунди в синхрон с въведения таргет крачки за минута.
7.Режим MY ASICS- В този режим може да проверявате запаметените времена, както и да следите своя тренировъчен план.
Избор на запаметяване или на тренировъчен план: в режим MY ASICS с натискане на бутон А или В избирате запаметени времена или тренировъчен план както следва
С бутон А- последно запаметено време най-старо запаметено времеС бутон В- тренировъчен план за следващия ден тренировъчен план за най-далечен ден
8.Проверка на запаметените времена. Щом изберете запаметеното време, което ви интересува, натиснете бутон С за детайлно разглеждане. По този начин, с всяко следващо натискане на С може да проследявате избягано разстояние, брой крачки, засечените междинни времена.
9.Проверка на тренировъчния план. Натиснете бутон С , за да разгледате тренировъчния план за избрания ден.
При нас ще получите коректно отношение, професионална консултация, както и сервиз - гаранционен и следгаранционен.
Също така може да ни потърсите за да сменим батерията на часовника Ви както и да поръчате оригинални каишки и верижки за Вашия часовник.
Екипът на RuWatch Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!

Доставката на поръчан часовник от RuWatch e напълно БЕЗПЛАТНА за територията на България.

Срокът за доставка е 1 до 2 работни дни. Поръчаният часовник се изпраща с опция „Преглед“ . Ще може да отворите пратката , да разгледате часовника и ако Ви хареса , тогава да го платите. Единствено, ако откажете да вземете пратката, разходите за връщането са за Ваша сметка.

След като направите поръчката си, служител от RuWatch ще се свърже с Вас по телефона . Ще Ви информираме кога да очаквате доставката и ще отговорим на всички Ваши въпроси относно поръчания продукт. Ако имате въпроси и искате да се консултирате какъв часовник да изберете, не се колебайте да ни потърсите на 0894 471 911.

Всеки часовник се изпраща в оригинална кутия и е придружен с международна гаранция и гаранционна карта от RuWatch с гаранционен срок 2 и 3 години в зависимост от марката на часовника. Запазете касовата бележка, която ще получите от куриера при получаване на пратката.

Закупен часовник може да бъде върнат в рамките на 14 дни. Повече информация ще намерите в раздела „Връщане на продукт“.

Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени през уикенда и по време на официални празници се обработват в първия работен ден.

Екипът на RuWatch Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!

Всеки часовник закупен от RuWatch e оригинален и с доказан произход. Ние сме вносители и официални представители за България на повечето от марките, които се предлагат в нашия онлайн магазин - Davosa Swiss, Swiss Military Hanowa, Wenger, Timberland, STORM London, J.Springs, Wired, Asics, Axcent, Jet Set, Hush Puppiesh, RSW.

Също така сме оторизиран retailer на Casio, Seiko, Orient, Lorus, Pulsar, Victorinox.

Всеки поръчан часовник от RuWatch се изпраща с гаранционна карта.

Гаранционният срок е 2 или 3 години в зависимост от марката на часовника.

Нашата гаранция покрива:

  • Отстраняване на дефект по механизма на часовника
  • Подмяна на батерията в рамките на гаранционния период

Гаранцията на производителя не покрива:

  • Стъклото, верижката, каишката, елементи от украсата -Повреди причинени от неправилна експлоатация – изпускане, удар, надраскване, липса на грижи, промяна в цвета на покритието или нормално износване.
  • Гаранцията се анулира в случай, че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на RuWatch, извърши обслужване или поправка на часовника.

Ако желаете Вашият часовник да бъде отремонтиран докато е в гаранция , трябва да представите надлежно попълнената гаранционна карта, която сте получили при покупката на часовника. Срока за отстраняване на проблема е от 4 до 30 календарни дни.


От RuWatch може да закупите часовник на изплащане. Това е възможно благодарение на съвместното ни сътрудничество с TBI Credit. Ако изберете срок на изплащане от 3 или 6 месеца, оскъпяването е 0% за целия период на лизинга.

За повече информация позвънете на 0894 471 911 или посетете някои от нашите магазини.

Екипът на RUWATCH Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър