Menu
Your Cart

LORUS

Brand: LORUS
Спортен дигитален часовник LORUS R2373LX9 - лек, удобен и практичен със силиконова каишка и отчетливи цифри на дисплея. Осветление за добра видимост на тъмно. Водоустойчивост 100 М - позволява мокрене и плуване. Освен час, минути и секунди часовникът показва ден от седмицата и дата, има и хроно..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Brand: LORUS
Стилен мъжки часовник Lorus - класически дизайнКорпус стомана с висококачествено покритие от розово злато и каишка от естествена кожаПоказва дататаЕкипът на RuWatch Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!..
155.00лв.
Без данък:155.00лв.
Brand: LORUS
Стилен дамски часовник Lorus - класическият дизайн е умело съчетан с модерно излъчванеКорпус и верижка от стомана с висококачествено златно покритиеИдеалният часовник за всеки денЕкипът на RuWatch Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!..
150.00лв.
Без данък:150.00лв.
Brand: LORUS
Стилен дамски часовник Lorus - класическият дизайн е умело съчетан с модерно излъчванеКорпус от стоманена с покрите от розово златоГладка кашка от естествена кожаИдеалният часовник за всеки ден и всеки поводЕкипът на RuWatch Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!..
130.00лв.
Без данък:130.00лв.
Brand: LORUS
Стилен мъжки часовник Lorus - класически дизайн е умело съчетан с модерното излъчванеКорпус от стомана и верижка с частично висококачествено златно покритие Водоустойчивост 5 АТМ - позволява мокрене и къпанеЕкипът на RuWatch Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Показани 1 от 16 | 32 (2 Страници)