Menu
Your Cart

20 ГОДИНИ RUWATCH - ВЕРИГА МАГАЗИНИ ЗА ЧАСОВНИЦИ

Вече 20 години екипът на RuWatch предлага часовници на българския пазар. Стараем се да поддържаме разнообразие от модели, за да имат нашите клиенти възможност да изберат най-доброто. Качественото обслужване е  наш приоритет. През тези години RuWatch успя да се наложи като един от коректните търговци на часовници в България. От нашите магазини може да закупите модели на водещи марки в бранша  като Casio, Seiko, Lorus, Orient, Victorinox . Също така RuWatch е официален представител и вносител на редица марки за часовници – Davosa Swiss, Swiss Military Hanowa, Wenger, Storm London, J.Springs, Asics, Axcent и Jet Set. Седалището на фирмата се намира в гр. Пловдив, но нашите марки се предлагат в специализираните магазини за часовници в цялата страна.

По случай 20 годишнината от създаването на фирмата, екипът на RuWatch създаде нов онлайн магазин, където ще може да разгледате всички модели часовници, които предлагаме в нашите магазини. Количествата в нашия онлайн магазин се актуализират ежедневно, така нашите клиенти могат да бъдат спокойни, че продукта, който са поръчали е наличен на 100%.

RuWatch предлага и сервиз както за механични, така и за кварцови часовници. При нас може да оставите часовника си за ремонт – смяна на батерия, подмяна на стъкло, скъсяване на верижка, почистване и подмяна на механизъм. Също така може да поръчате при нас оригинална каишка и верижка за вашия часовник. Ще заплатите само стойността на каишката, а нашите служители ще я поставят напълно безплатно.

Не се колебайте да ни потърсите и да се консултирате с нас, когато избирате часовник било за подарък или лично за Вас. Екипът на RuWatch  ще Ви насочи и ще Ви предложи най-доброто за бюджета, който сте предвидили за часовник. С една дума, каквито и въпроси да имате на тема часовници, винаги може да разчитате на нас. С радост ще споделим познанията и опита си с Вас, защото приоритетна цел на екипа ни е повече доволни клиенти.


Вчерашният ден е история! Утрешният е загадка! Днешният е подарък!

Изживей всяка секунда!


Екипът на RuWatch Ви пожелава приятни минути с нашите часовници!