ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИЦИ SWISS MILITARY HANOWA

ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИЦИ SWISS MILITARY HANOWA

Компанията HANOWA е основана в Швейцария през 1963 г. от Ханс Нол. Първоначално той възнамерявал да купи съществуваща марка, но бързо разбрал , че това е скъпа покупка, която не може да си позволи. И тогава Нол създава своя собствена марка.
Името HANOWA не е нищо друго освен комбинация от първите две букви от името и фамилията на собственика на фирмата и английската дума "часовник» - Hans Noll Watch.
В рамките на няколко години след основаването на компанията Hanowa нейните продукти станали много популярни на пазара в Европа.
През последните десет години компанията преосмисля своята маркетингова политика и регистрирана нова търговска марка Swiss Military HANOWA - насочена към производството на спортни часовници за мъже.
За някои може да изглежда странно,но в малката и мирна дъжава Швейцария, която традиционно поддържа позиция на неутралитет във всички глобални военни конфликти,отношението към армията е достойно за уважение.
Часовниците Swiss Military HANOWA са изработени изцяло от стомана, имат висока степен на водоустойчивост, а стъклата на повечето модели са сапфир - кристал.
Като всички швейцарски часовници моделите на Swiss Military HANOWA са функционални и изключително надеждни.
Swiss Military HANOWA - това е часовник , който няма да ви подведе. Никога...